Sov gott med en säng från WeGot

Det är en del saker att tänka på när det kommer till sängar. Att välja rätt säng kan kännas som en djungel, men bara du tänker på ett par saker så ska du se att det blir lätt som en plätt. Frågan om det ska vara en mjuk eller hård säng är det många som funderar på. Det avgörs faktiskt på hur du sover. Är du en person som mest sover på mage så är det en lite fastare säng du behöver, medan om du ligger på sidan eller på rygg kan välja en säng som är lite mjukare och följsammare. Funderar du på om du ska välja en vanlig säng eller en kontinentalsäng och undrar vad egentligen skillnaden är? Det som skiljer dem åt är utseendet och komforten. En kontinentalssäng upplevs av många som mycket skönare.

Tillbehör till sovrummet

Hur är det då med bäddmadrasser? Ska du välja en tjock bäddmadrass eller en som är lite tunnare? Det är en smakfråga. Testa gärna sängar med olika typer av bäddmadrass så känner du skillnaderna. Hos WeGot hittar du sängar och bäddmadrasser, men även annat du kan komplettera sovrummet med så som:

  • Mattor
  • Sidobord
  • Kuddar
  • Lampor
  • Övrig inredning

WeGot erbjuder ett stort utbud av både inredning och möbler online och även i sin fysiska butik i Malmö. Bor du nära eller har vägarna förbi, se till att åka till deras stora butik och provligg lite olika sängar. Bor du längre bort så går det lika bra att beställa via nätet. Skulle du välja fel när det gäller fasthet/mjukhet så kan du inom 30 dagar efter att du köpt den byta ut mellanmadrassen till en som passar dig bättre. Dessutom har alla WeGots sängar 10 års garanti!

19 Dec 2014