Res till Panama med Inca Tours

Panama ligger i topp när man listar Centralamerikas mest utvecklade länder. Här finns suverän infrastruktur, sköna hotell och säkerheten för resenärer är avsevärt större än i många andra länder i regionen. Det är dessutom enkelt att ta sig runt!

Den som vill uppleva gräddan av Centralamerika gör helt rätt i att ställa in siktet på Panama, här får man gott om möjligheter att:

  • Shoppa
  • Storstadsflanera
  • Snorkla och njuta av strandliv
  • Vandra, klättra och rida
  • Med mycket mera

Panama med Inca Tours

Inca Tours har arrangerat resor till Sydamerika ända sedan 1984 och resor till Panama går att boka hela året. Inca Tours rekommenderar perioden mellan december och maj.

Den som vill uppleva mer än Panama Citys puls och gatuliv gör klokt i att välja en rundresa och Inca Tours erbjuder ett flertal olika. Dessutom skräddarsys lätt unika reseprogram utifrån dina eller ditt resesällskaps specifika önskemål. Ingen annan svensk researrangör kan denna kontinent bättre än Inca Tours.

Bocas del Toro & San Blas

Bocas del Toro är en ögrupp i nordvästra Panama - en plats där de karibiska influenserna är påtagliga. Stränderna är kritvita och sammetslena och vattnet är som en mosaikskapelse av blått och grönt i miljontals nyanser. Här har man suveränt läge för vattensporter som dykning, snorkling och fiske och den som är sugen kan simma med delfiner.

San Blas är en annan ögrupp ch dessutom en autonom provins där ekonomiskt system, kultur och språk har väldigt lite att göra med resten av Panama. Helt klart en upplevelse!

Höjdpunkter

Eftersom Panama har så mycket att erbjuda så är höjdpunkterna många för den som verkligen reser runt i landet. Med en rundresa i Inca Tours regi koncentreras resan till ett löpande band av höjdpunkter. Detta är en resa att minnas för resten av livet!

1 Oct 2015