Må bättre

Hos iForma.se kan du köpa chiafrön, nötter, rawfood, naturliga tillskott och mycket mer. iForma är en butik på nätet, med produkter som är till för att må bra i både kropp och själ. Sidan kom till genom att ett par personer genom åren engagerat sig inom hälsokost, diet, välmående och hälsa. De ville se till att andra skulle kunna få förbättra kroppens insida och utsida. Hos iForma hittar man produkter som är naturliga och deras leveranser är snabba och tillförlitliga.

Frön och nötter

Att äta frön och nötter gör att din kropp får näring och energi. De är nyttiga och har använts världen runt i århundranden. Hos iForma.se hittar du bland annat;

  • Chiafrön
  • Cashewnötter
  • Aprikoskärnor
  • Fiberhusk
  • Hampafrön

Chiafrön är rikt på proteiner och antioxidanter, samt omega-3 och kostfiber. Att äta aprikoskärnor, dagligen, är bra. Hampafrön är fyllda med näring och är ett smakrikt frö. Det är en bra källa till protein. Läs mer om hampa på Wikipedia.

Superfood med chiafrön

Ordet chia härstammar från Maya-språket och betyder styrka. Dessa innehåller en bra blandning av proteiner, kolhydrater, fett och fibrer. Många idrottare andvänder sig av chiaförn för att prestera bättre. Chiafrön kan användas i smoothies, eller för att göra chiapudding. Fröet är även rikt på Omega-3 och är supernyttigt att äta. Du får dessutom i dig fibrer, som hjälper tarmfunktionerna och sänker ditt kolesterol. Chiafrön innehåller även antioxidanter som skyddar din kropp från fria radikaler, åldrande och cancer.

Beställ dina produkter hos iForma

På iForma.se hittar du ett stort utbud av produkter som chiafrön chlorella, vetegräspulver, kokosolja, gojibär. Du hittar även ett sortiment som passar dig som tränar mycket. Om du är ute efter detox, eller vill gå ner i vikt så hittar du även passande produkter för detta. Glöm inte att titta på månadskampanjerna och under REA-fliken för att fynda!

28 Aug 2015