Jag vill kunna låsa in mina prylar

Det är konstigt, om man inte låser in sina saker, eller låser fast dem, så får de fötter. Någon klåfingrig typ tar dem helt enkelt och det spelar ingen roll om det är cykeln vid tågstationen eller ett par jeans i omklädningsrummet. Lite trist att samhället ser ut på det viset. Det är väl också därför det är så vanligt med omklädningsskåp i Stockholm, skåp med lås alltså. 

Saker jag känner att jag måste låsa in är:

  • Bilnycklarna - Det vore snopet att bli av med bilen när man är i badhuset eller på jobbet. 
  • Plånboken - Jag har inte mycket sedlar men det är jobbigt att spärra kort och skaffa nytt körkort. 
  • Kläderna - En kompis hängde upp sina kläder på en krok när han spelade padel för ett tag sedan, och fick gå hem i sina träningskläder... 

Spelar ingen roll var man är

Man skulle kunna tro att det finns platser som är fredade så att säga. Lidingö golfklubb känner man ju att man borde kunna lita på folk men det försvinner saker där med. Eller hos polisen, de har också lås på sina skåp och det är inte för att de har sina vapen i dem... sug på den en stund... Polisen måste ha lås på sina omklädningsskåp, där bara poliser har tillträde. 

Så det är alltså inte bara i simhallen i förorten som det finns problem med att saker får fötter, det finns överallt och då är det tur att det finns omklädningsskåp i Stockholm som man kan låsa. 

27 Aug 2020