För dig som gillar att fiska

Mörrum River Lodge bor du fantastiskt, med närheten till Mörrumsån där du kan fiska både öring och lax från tidig vår till sen höst. Lodgen har tidigare varit ett rökeri, men har renoverats och gjorts om till att ta emot gäster. Här hittar du 12 dubbelrum och 5 enkelrum som du kan stanna över i. Fiskelodgen ligger i Blekinge, men själva Mörrumsån sträcker sig hela 186 km genom både Småland och Blekinge, vilket gör att du har många platser att fiska på. Vill du roa dig med andra saker så finner du tre golfbanor i närheten att spela på.

Boka idag

Om du vill utöva fiske i Mörrum så är det ypperligt att bo på Mörrum River Lodge. Utöver närheten till fisket så får du:

  • Sköna sängar att sova i
  • Ett uppvaknande av härligt porlande vatten från ån
  • Äta frukost på terrassen med utsikt över ån
  • Bo i en härligt historisk miljö

På kvällen kan du njuta av en öl på puben och dela med dig av fiskehistorier innan du sedan avnjuter en god middag på terrassen som ger dig en fantastisk utsikt. Här är perfekt att tillbringa ett par dagars semester om du gillar att njuta av vacker natur, god mat och att få fiska lax och öring på allra bästa sätt.

Fördelar med Mörrum River Lodge

Mörrum River Lodge erbjuder dig 2 nätter och en fiskedag. Du har en egen tillbyggnad där du kan lämna av dina fiskesaker när du har fiskat klart. Mörrumsån bjuder dig att fiska olika typer av öring och lax, beroende på när du väljer att besöka Mörrum. Fiskesäsongen sträcker sig från mars-april med tidigt öringsfiske, storlaxfiske under maj och juni, sommarlax under sommarmånaderna och havsöring under september månad.

26 Jan 2015