Dags att byta till sommardäck!

Hos Nordendäck finner du billiga sommardäck, men med bra kvalitet. Utöver deras sortiment av sommardäck så har de även vinterdäck och dubbdäck för den kalla perioden på året, samt att de erbjuder både fälgar och kompletta hjul. Att handla sommardäck online är smidigt och du har många märken att välja på hos Nordendäck. Om dina sommardäck du har lagrat hemma eller på däckhotell inte längre håller måttet så är det dags att investera i nya sommardäck. Nordendäck erbjuder dig sommardäck med kvalitet. Se till att du har bytt till sommardäck senast 16 april.

Enkelt att beställa

Om du går ut på Nordendäcks hemsida och beställer dina däck, så kan du få dem levererade till en verkstad nära dig. Ett samarbete med över 1000 partners, varav 600 tar emot leveranser av däck gör att du troligen har en av dessa där du bor. Välj mellan däck från däcktillverkare som Michelin, Continental, Goodyear och Nokian eller satsa på mellanklassdäck från Kumho och Sava. Vill du ha extra billiga sommardäck så finns märken som Nankang och LingLong. När du beställt dina däck och de finns levererade på en verkstad nära dig, så kan dessa även hjälpa dig att montera på dem på din bil.

Nordendäck

Nordendäck ger dig:

  • Fri frakt från 2 däck
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Möjlighet till monteringsservice hos någon av deras partners

Hur klarar sig billiga däck i test?

När man ska investera i nya sommardäck, så kanske man inte vill lägga en hel förmögenhet. Ofta kan en hel uppsättning nya sommardäck gå på x antal tusenlappar, särskilt om man väljer ett märke av de mer exklusivare däcktillverkarna. Det finns däck i mellanklass likväl som det finns billiga sommardäck. På expressen.se så kan du titta på ett klipp där en reporter från Allt OM BILAR reder ut begreppen kring olika typer av somamrdäck. Få en jämförelse mellan budgetmärken och dyrare däck och se vilka däck som är bäst i test.

20 Mar 2015