Byt ut skärgårdshotellet mot Kuba och Havanna

Semester i Sverige i all ära men det är inget mot att ta en rundresa på Kuba. Havanna som ligger på Kuba är fortfarande en 50-tals idyll och veteranbilar kan ses skrida fram över kullerstenarna. Malecón som är den långsträckta havspromenaden med vajande palmer och varma karibiska vindar bör du besöka liksom att du inte får missa att åka till en cigarrfabrik. I Havanna kan du även besöka Hemingways favoritbar för att smaka på en god Cuba Libre eller så tar du en Mojito i Gamla Stan. Om du är ute efter att sola och bada så är det till Varaderos stränder du ska bege dig. Dessa är kritvita stränder som är perfekta att ligga och sola i. På www.inca.se kan du boka en resa till Kuba med Inca Tours

Den vackraste platsen på jorden

Kuba är den vackraste platsen på jorden i alla fall enligt Christoffer Columbus som 1492 utsåg Kuba till att vara just detta. Om du själv vill upptäcka Kuba så kan du med Inca Tours bland annat boka:

  • Hola Kuba
  • Kuba gruppresa
  • Havanna och Cayo Largo
  • Kuba Casa Particulares

Kuba kan du resa till året om, men högsäsongen är mellan november och april.

Inca Tours resor

Kuba måste upplevas på plats och om du bokar en resa med Inca Tours så kan du själv bestämma hur mycket av Kuba och dess omgivning du vill se. Du kan boka en egen skräddarsydd resa eller så väljer du att ta ett färdigt paket.

5 Mar 2016